نحوه ساخت تابلو برق

۱۴ بازديد

 

بدون شک نصب تابلوهای برق برای راه اندازی کارخانه های صنعتی، ماشین آلات، سیستم های گرمایشی و سرمایشی ادارات، ساختمان های تجاری و مسکونی بسیار ضروری و حائز اهمیت است. تابلو توزیع به عنوان یک محفظه فلزی یا غیرفلزی، تجهیزات الکتریکی مختلفی را در خود جای داده است تا علاوه بر نظارت بر عملکرد، از دستگاه ها در برابر نوسانات برق و شوک الکتریکی محافظت کند.

طراحی تابلو برق در تهران نیاز به دانش و تخصص بسیار بالایی دارد. بنابراین تکنسین های فنی مجرب باید طراحی و نقشه کشی و در نهایت ساخت قطعات و مونتاژ تابلو برق را انجام دهند. در حال حاضر شرکت های مختلفی به طراحی و ساخت انواع تابلو برق با قابلیت ها و ویژگی های منحصر به فرد مشغول هستند و متقاضیان می توانند با ارائه اطلاعات ساختمان و وسایل برقی مورد استفاده، تابلو برق ویژه ای ایجاد کنند. سگال نیروموتسال متشکل از تکنسین های متخصص و مجرب در زمینه طراحی و تولید تابلوهای برق صنعتی و خانگی می باشد. همچنین این گروه خدمات نصب و تعمیر تابلو برق را به موقع و با قیمت مناسب به مشتریان ارائه می دهد. برای فروش سیم و کابل در لاله زار به فروشگاه سگال نیرو مراجعه کنید.

 

لیست سازندگان تابلو برق تهران روی لینک کلیک کنید

https://segalniro.com/post-detail/105/%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86

تابلو برق چگونه ساخته می شود؟
تابلو برق یکی از قطعات مهم و ضروری در مراکز صنعتی، مسکونی و تجاری است که وظیفه حفاظت از لوازم الکتریکی، نظارت بر عملکرد و کنترل اجزای این لوازم را بر عهده دارد. بنابراین تولید تابلوهای برق باید زیر نظر کارشناسان مجرب و مجرب و با رعایت اصول و استانداردهای روز دنیا انجام شود. مهندسین حرفه ای طرح های تولید تابلو برق را طراحی و آماده می کنند و در خط تولید نیز نیروهای فنی متخصص قطعات تابلو برق را می سازند تا در نهایت مونتاژ و تست کارایی و ایمنی زیر نظر کارشناسان کنترل کیفیت انجام شود. در واقع گروه های فعال در زمینه طراحی و ساخت تابلوهای برق با دریافت اطلاعات و آگاهی از انتظارات متقاضیان اقدام به تولید تابلوهای برق سفارشی می نمایند. به طور کلی مراحل تولید پانل فلزی صنعتی در کارگاه از ایده اولیه تا محصول نهایی به شرح زیر است:

مرحله اول: طراحی و آماده سازی پلان ایزومتریک (محفظه) و جانمایی (لایوت)
در این مرحله پس از دریافت پیشنهاد سفارش ساخت تابلو برق صنعتی، اطلاعات کامل از مشتری دریافت خواهد شد. سپس شرکت تولید کننده تابلو به محل پروژه مشتری مراجعه می کند و اطلاعات را در اختیار واحد طراحی و مهندسی قرار می دهد تا پس از عقد قرارداد، قسمت های طراحی و قرارگیری تابلو ایزومتریک میز ساخته شود.

مرحله دوم: جوشکاری، برشکاری، خمکاری و سوراخکاری بدنه
پس از ترسیم و تهیه نقشه توسط دفتر طراحی و مهندسی، ورق های فولادی به ضخامت 1.5 تا 2.5 میلی متر برش داده می شود. ورق فولادی بدنه و شاسی از جوش و اتصال قطعات با پیچ و مهره ساخته می شود. علاوه بر این پیرسینگ بدن با دستگاه های مختلفی انجام خواهد شد. لازم به ذکر است ضخامت ورق فولادی با توجه به نوع کاربرد و محل قرارگیری تابلو برق تعیین می شود. همچنین در این مرحله کارهای اولیه روی استیل باید با دستگاه های حساس و دقیق انجام شود تا کیفیت قاب و بدنه نقاشی تضمین شود.

مرحله سوم: رنگ بدن
پس از آماده سازی بدنه و شاسی تابلو برق باید با رنگ های مختلف روکش الکترواستاتیک رنگ آمیزی شده و بدنه جلا داده شود. در این مرحله سطح فولاد باید با استفاده از محلول های شیمیایی چربی زدایی شود و زنگ زدایی با آسیاب یا سنباده انجام شود. در مراحل بعدی رنگ آمیزی تابلو برق باید سطح ورق را فسفاته کرد تا احتمال زنگ زدگی کاهش یابد تا در نهایت سطح فلزی برای رنگ آمیزی بدنه تابلو برق و عایق آماده شود.

مرحله چهارم: مونتاژ اسکلت و بدنه تابلو برق
در این مرحله پس از خشک شدن رنگ بدنه، اتصال شاسی و بدنه و نصب قسمت های مختلف تکیه گاه تابلو برق انجام می شود تا همزمان وسایل برقی مختلف به درستی قرار گیرند. . داخل محفظه پنل

مرحله پنجم: مونتاژ قطعات برق و سیم کشی
اکنون زمان مونتاژ کلیه تجهیزات الکتریکی و قطعات سیم کشی تابلو برق است. در این مرحله از تولید تابلو برق، تکنسین های ماهر و با تجربه باید قطعات الکتریکی مانند رله، قطع کننده مدار، کنتاکتور، پریز، صفحه نمایش، چراغ و ... را در محل مناسب داخل تابلو برق نصب کنند. ضمناً در انتها سیم کشی و شینه های لازم برای تکمیل تابلو برق انجام خواهد شد.

مرحله ششم: تست و کنترل کیفیت
در نهایت پس از اتمام مراحل ساخت انواع تابلوهای برق، تست و کنترل کیفی توسط کارشناسان بر اساس اصول و استانداردهای طراحی انجام می شود. در واقع تست و کنترل کیفیت تابلو برق شامل بررسی ظاهر تابلو، کیفیت قطعات و تست داخل کارخانه می باشد تا در صورت صحت تولید و مونتاژ، دستگاه به بسته بندی و تحویل ارسال شود. واحد. .

اصول طراحی و ساخت تابلوهای برق
سفارش ساخت تابلو برق صنعتی و خانگی با توجه به محل استفاده و شرایط پروژه توسط کارفرما انجام می شود. انواع تابلوهای برق برای کاربردهای مختلف مانند تابلوهای برق فشار ضعیف، متوسط و بالا، تابلوهای حفاظتی و کنترلی، تابلوهای برق بالابر، تابلوهای برق خانگی، تابلوهای برق اصلاح کننده انرژی راکتیو و غیره. توسط شرکت های تولیدی تولید و عرضه می شود. طراحی و ساخت تابلوهای برق نیاز به تخصص و دانش فنی دارد. از این رو شرکت های فعال در زمینه تولید تابلوهای برق متکی به کارشناسان و مهندسین با تجربه در این زمینه می باشند. به طور کلی از اصول طراحی تابلو برق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

آشنایی با تجهیزات الکتریکی و عملکرد آن
تسلط بر نرم افزارهای طراحی و نقشه کشی مهندسی برق
آشنایی با دستورالعمل ها و فناوری های روز دنیا در زمینه ساخت بدنه و قاب تابلو برق
آشنایی با استانداردهای بین المللی و ملی در زمینه طراحی تابلو برق
آشنایی با روش های برنامه ریزی تولید و مدیریت زمان
تسلط کامل در کار با دستگاه های برش، پرس، خم و حفاری
آشنایی با اصطلاحات مهندسی برق
تسلط بر روش های آزمایش و کنترل کیفی در آزمایشگاه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.